Panty ijsje, anyone?

Gecategoriseerd als Blogs

Fijn hoor, zo’n natte maart.
Veel water opvangen in de regentonnen voor een vermoedelijk wéér droge zomer. Enneh… fijn voor de planten. En zo. (Als iemand meer voordelen kan noemen van een natte maart, be my guest, want ik heb er moeite mee)
Maar die wisselende temperaturen zorgen er wel voor dat mijn leuke voorjaarsjurkjes in de kast blijven hangen!
Zo zonde, én…zoooo onnodig! Want met een mooi pantietje kan ‘ie gewoon al aan hoor. Dwing die lente af, met z’n allen!

Maar hoe vaak hoor ik mensen niet zeggen; ik koop gewoon een goedkope panty, want ze gaan toch allemaal na 1 x dragen stuk!
Maar believe me, er is écht een verschil tussen goede kwaliteit en Rookworstengigant-kwaliteit panty.
Een goedkope panty is gemaakt van goedkopere en korte vezels wat zorgt voor een lagere sterkte en dus snel haaltjes krijgt.

Kunert panties zijn 3D geweven, de vezels zijn hierdoor sterker en gaan dus makkelijk een seizoen mee; MITS je er dus goed mee omgaat!

Maar wist je dat je je panty in de diepvries kunt stoppen om het extra sterk te maken?
De koude temperatuur maakt de vezels in de panty sterker, met als resultaat: minder ladders!
En ken je het haarlak trucje al? Spuit wat haarlak op je panty als je ‘m aanhebt, om ‘m op z’n plaats te houden. Óf draag er een ten cate broekje over, helpt ook;)
Draag je een laars over je panty? Doe dan een sok over je panty, die net zo hoog is als je laars. De rits van je laars is namelijk echt killing en zorgt vaak voor gaatjes en dus ladders in je panty!
En de nagellak truc kennen we natuurlijk allemaal, toch? Heb je een gaatje of beginnende ladder, doe er dan een drupje doorzichtige nagellak op om het ladderen te stoppen. Kun je de dag in ieder geval mee door!

Maar bovenal geldt gewoon; verzorg je panty als een luxe product. Als je het als een oude sok in de wasmachine gooit, dan kun je niet verwachten dat deze lang mee gaat.
Was het met de hand, met een druppeltje soak in een teiltje, en: Doe Er Voorzichtig Mee.
Oh, en kijk eens op mijn Instagram pagina voor een reeltje over hoe je je panty het beste aan kunt doen! Thank me later:)

x Eve