Sport

“Move your body, not your boobs”

Een ferme uitspraak van Anita Active, een sportbeha merk dat Blossom by eve met trots vertegenwoordigt.
Maar toch, een sportbh, wat wordt dat onderschat! 
Er wordt veel geld neergelegd voor een hippe sportlegging, een mooie top of de beste schoen. Maar de juiste sportbeha is minstens zo belangrijk als de juiste schoen.
Vooral grotere borsten hebben tijdens het sporten extra steun nodig. 
Met de juiste sportbeha ervaar je de ideale steun, en de juiste stof zorgt voor een aangenaam lichaamsklimaat én goede afvoer van transpiratievocht.

Afhankelijk van de soort sport die je beoefent, hebben je borsten het zwaar te verduren. Het springen, op en neer bewegen in welke vorm ook, zorgt voor flink getrek aan het borstweefsel. Op den duur wordt de huid en het weefsel uitgerekt, met als resultaat: hangende borsten.  
Daar komt nog eens bij dat stuiterende borsten je kunnen afleiden van de sport, omdat je je er niet prettig bij voelt, het doet pijn en is vervelend.
In je borsten zit enkel vetweefsel, bindweefsel, bocht en klieren; geen spieren dus! Trainen heeft dus niet veel zin, en er is geen spier die de weerslag van de beweging kan opvangen ondersteuning daarentegen is erg belangrijk.

Dan draag ik toch gewoon mijn ‘normale’ bh? Helaas, dat is niet voldoende.
Je alledaagse bh vangt heftige bewegingen niet op en is niet berekend op transpiratie. Het materiaal ademt dus niet en rekt niet mee waardoor het kan schuren.
En bij Blossom by eve houdt het daar niet op.
Bij ons vind je ook de unieke sporttight met 3D-noppenstructuur. Deze biedt een constante, verstevigende beenmassage die de doorbloeding stimuleert. Het beloofde resultaat: een groter uithoudingsvermogen, ontlasting van de spieren, minder kans op letsel en kortere regeneratietijden.
Tijdens koudere dagen kun je de massage tight uitstekend dragen vanwege zijn thermische eigenschappen. Tussen de nopjes aan de binnenzijde van het materiaal blijft warme lucht staan waardoor je niet afkoelt.

Kom langs en we gaan samen op zoek naar jóuw sportbh!