BLOSSOM BY US

Evelien te Grotenhuis – Prinzen

Blossom by me

Toen ik in 2008 op het kantoor van lingeriemerk LingaDore begon, had ik niet durven drómen dat ik ruim 13 jaar later mijn eigen lingeriespeciaalzaak zou openen!
Echter toen ik de sales in ging en nagenoeg alle lingerie speciaalzaken van Nederland van binnen heb gezien, ging er iets kriebelen.

Ik zag verschillende concepten, succesvolle en minder succesvolle, en droomde met regelmaat weg naar hoe het zou zijn als ik zélf mijn droom kon najagen!
Jaren later is de droom waarheid geworden en mag ik mijn passie met jullie delen!
Mijn passie om iedere vrouw die met lood in haar schoenen binnenkwam, omdat ‘het nu toch echt weer moet gebeuren’, vederlicht naar buiten te zien gaan. Met een warme buik van de koffie, spierpijn in haar kaken van het lachen en een tasje in haar handen gevuld met een bh waar ze zich mooi in voelt!
Ik wil dat iedere vrouw, klein, groot, dun, romig, met een A cup of een G cup zich weer mooi, vrouwelijk en sexy kan voelen!

Dát is mijn visie!
Dát is mijn missie!
Dát is mijn passie!

Dat is Blossom by eve.

Liefs Evelien

Kim Bruins

Ik ben Kim, 24 jaar oud en woon in het altijd gezellige Ulft! Na jaren te hebben gewerkt in het kappersvak ben ik sinds juni werkzaam bij Blossom by eve. Nadat ik een cursus tot lingeriespecialiste onder leiding van Evelien heb afgerond, stapte ik in en sinds dag 1 heb ik het enorm naar mijn zin!
Ik heb er veel plezier in om klanten te voorzien van de prachtigste setjes.
​​​​​​​​
In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in met onze hond Boris, krijg ik energie van sporten en geef ik zo nu en dan nog een uitdagende spinning les in de sportschool.​​​​
​​​​​​​​
Voor nu houden we het hier even bij want des te leuker vind ik het om in de winkel tijdens het passen gezellig verder te kletsen!​​​​​​​​
Dus ben je nog op zoek naar een leuke bikini, nieuw badpak of ga je voor een mooi setje lingerie? Ik zie je graag!​​​​​
​​​​​​​​
Liefs Kim

Liz Walbert

Even voorstellen.. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Hoi! mijn naam is Liz, ik ben 19 jaar en vanaf juni 2022 nieuw lid van team Blossom By Eve! ​​​​​​​​​​​​​​
Ik ben dol op nieuwe dingen leren en vind het leuk om mensen te kunnen helpen. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Voorheen heb ik jarenlang met heel veel plezier in de horeca gewerkt, maar ik was toe aan wat nieuws! ​​​​​​​​
Ik werk vooral in het weekend bij Blossom, daarnaast volg ik de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vriendinnen of familie. ​​​​
​​​​
Bij deze even een kort stukje over mij, hopelijk zie ik je snel in de winkel, daar help ik je graag!
​​​​​​​​
Liefs Liz!